Programări date peste cap la vaccinare după ce au întârziat livrările. Probleme mari în vestul țării

vaccinare

Stres și emoţii în aproape toate centrele de vaccinare din ţară. Programările au fost date peste cap după ce compania Pfizer a întârziat din motive obiective livrarea celei mai recente tranșe. Sunt rezervate pentru rapel. Oamenii au fost anunțați că programul se va decala cu câteva ore.

CITEȘTE ȘI: Ameninţări cu focuri de armă, topoare şi bâte, între vecini, în vestul țării

Un singur transport a ajuns în București, iar în țară se caută soluții pentru acoperirea necesarului. Astăzi ar fi trebuit să fie o  zi importantă pentru campanie, pentru că se deschid încă 180 de centre de vaccinare și în curând toate procedurile de programare se vor simplifica, promit responsabilii.

La Petroșani, în Hunedoara, nu exista nicio doză când au venit cei programați dimineață. Au fost amânați cu câteva ore, susțin cei de la DSP. La fel s-a întâmplat și în Timiș.

Procesul de vaccinare s-a reluat după ce au fost aduse doze din alte centre. Problema este că nici astăzi nu a ajuns noul transport.

De astăzi, românii se pot programa și pentru vaccinarea cu serul de la AstraZeneca pentru care se vor deschide 180 de cabinete separate în toată țara. Iar din aprilie va funcționa pe platforma de programare și o listă de așteptare. Până acum, aproape 667 de mii de români s-au vaccinat anti-COVID, peste 263 de mii cu ambele doze.

sursa: stiriletvr.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *