Ameninţări cu focuri de armă, topoare şi bâte, între vecini, în vestul țării

Răzbunare pe socri. Un tânăr le-a incendiat uşa locuinţei şi le-a tăiat anvelopele de la maşină

Doi vecini din Vulcan s-au reclamat reciproc la Poliţie, în urma unui conflict care a avut loc între ei. Unul dintre bărbaţi susține că ar fi fost ameninţat cu un topor iar celălalt, cu un pistol, în cauză fiind deschis un dosar penal.

CITEȘTE ȘI: Încep programările pentru vaccinarea cu AstraZeneca. Primele 200.000 de locuri, încărcate astăzi pe platformă

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, prima reclamaţie a venit de la un bărbat de 35 de ani care s-a plâns că, în cursul nopţii de luni spre marţi, a avut o altercaţie cu un vecin de 30 de ani, care i-ar fi lovit uşa cu un topor.

La rândul său, bărbatul de 30 de ani a sesizat Poliţia Vulcan afirmând că, în timp ce se afla în casa scării, în urma unui conflict spontan cu un vecin, acesta din urmă a scos un pistol şi a tras asupra lui trei focuri de armă.

“În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că pistolul a fost folosit de către vecinul de 35 de ani, cu care acesta a avut conflictul. Pistolul fost ridicat de anchetatori, în vederea expertizării”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Bărbatul de 30 de ani a fost transportat în stare de conştienţă la spitalul din Vulcan, dar nu a rămas internat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere.

sursa: radiotimișoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *