Program de spălare a rețelelor de apă din Timiș. Află ce localităţi sunt afectate

timisoreni

Societatea Aquatim anunță că mâine (miercuri), între orele 9 și 15, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Voiteg, pentru spălarea și dezinfectarea rețelei de distribuție a apei.

Un program intensiv de spălare a rețelelor de apă se va desfășura, de asemenea, în următoarele două săptămâni, în mai multe localități timișene, arondate sucursalei Buziaș, fără întreruperea furnizării apei. Presiunea la robinetele consumatorilor va fi redusă pe durata lucrărilor. Spălarea conductelor se face periodic, ca parte a programului de mentenanță preventivă a rețelelor de apă, desfășurat de Aquatim. Programul de spălare va avea loc între orele 9-14, în următoarele localități: Buziaș, Bacova, Racovița, Ficătari, Hitiaș, Tormac, Șipet, Cadar și Sacoșu Turcesc – 8, 9 și 10 ianuarie; Victor Vlad Delamarina, Pini, Honorici, Pădureni și Vișag – 15, 16 și 17 ianuarie.

Pe durata spălării și la reluarea alimentării în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă, și să ia măsuri de stocare a unor cantități care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns