Claudia a dispărut de aproape 24 de ore în Timiş. Fata de 17 ani este de negăsit

disparuta 11
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale a declanşat o amplă operaţiune pentru găsirea unei minore, Claudia Vasilica Formagiu, de 17 ani, care a dispărut, seara trecută, de pe raza localităţii Fibiș, judeţul Timiş.

Adolescenta a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Mama fetei a postat un mesaj pe Facebook în care cere ajutorul oamenilor în speranţa că fiica ei va fi găsită: „Nu am dormit deloc, nu mai pot!”.

Semnalmente Claudiei: înălțime 1,65 m, 55-60 kg, constituţie atletică, păr vopsit în mai multe culori, mediu şi ochii albaștri.

La data dispariției, adolescenta de 17 ani purta o bluză de culoare vișinie, pantaloni de culoare închisă, mulați și șlapi roșii.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

De asemenea, mama Claudiei a pus la dispoziţie două numele de telefon, 0754.264.337 sau 0755.172.051, pentru cei care au informaţii despre fată.

 

observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Claudia a dispărut de aproape 24 de ore în Timiş. Fata de 17 ani este de negăsit

  1. Mama fetei nu a dormit? Poate ca nu cunoasteti monstru cu chip de mama si tatăl vitreg care profitau de ea. A plecat de acasa de la bătăile crunte încasate. Sunt convins ca cei de la investigațiile criminale vor face lumină în acest caz, iar tatăl vitreg si mama sper sa ajunga acolo unde le este locul.

Lasă un răspuns