Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Cum vor fi primele zile de vară

Vremea în weekend. Zile calde, nopți mai răcoroase

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Cum vor fi primele zile de vară. Temperaturile la finalul lunii mai vor fi ușor mai ridicate decât cele obișnuite, iar precipitațiile vor fi deficitare.

Și începutul lunii iunie aduce vreme bună, potrivit prognozei pentru 4 săptămâni, emise marți de Administrația Națională de Meteorologie.

9 – 16 mai
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

16 – 23 mai
Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile centrale, estice și sud- estice, iar în rest vor fi în general apropiate de mediile specifice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

23 – 30 mai
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

CITEȘTE ȘI: Se întâmplă la Timișoara! Ședință a CLT online, căci în sala mare se ține un ”lucru” minor!

30 mai – 6 iunie
Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile vestice și sud-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, dar cu posibilitatea unui excedent local în regiunile sudice și la munte, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *