O șosea importantă din Lugoj se închide complet, pentru 8 ore pe zi, 2 zile la rând

O șosea importantă din Lugoj se închide complet, pentru 8 ore pe zi, 2 zile la rând

O șosea importantă din Lugoj se închide complet, pentru 8 ore pe zi, 2 zile la rând.

Una intre cele mai importante ieșiri rutiere din Lugoj se închide complet pentru câteva ore, două zile la rând, pentru lucrări de refacere a căii ferate. Secția L2 Lugoj din cadrul CFR anunță închiderea totală a circulației rutiere pe strada Buziașului pentru efectuarea unor lucrări.

Compania feroviară a obținut avizele necesare pentru închiderea totală a circulației la pasajul aflat la km 89+890 linia 123 Lugoj – Buziaș, la intersecția cu DJ 592.

CITEȘTE ȘI: Încă un tânăr sancționat de polițiștii locali pentru că a turat motorul BMW-ului în toiul nopții, la Stadionul Dan Păltinișanu

Blocarea circulației se va face în zilele de 11 și 12.05.2022, între orele 9-17, în vederea executării unor lucrări de reabilitare a trecerii la nivel cu calea ferată, au anunțat reprezentanții CFR.

În intervalul orar menționat circulația rutieră se va desfășura pe rutele ocolitoare: Lugoj – DJ 592 C comuna Boldur – sat Jabăr – Lugoj și Lugoj- sat Jabăr – comuna Boldur.

În zilele de 11 și 12.05.2022, între orele 9.00-17.00, pasajul va fi ocupat cu un utilaj de lucru și va fi desfăcut, fiind afectată structura CF în pasaj și se vor executa lucrări de refacere a trecerii la nivel.

lugojeanul

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *