Încă un tânăr sancționat de polițiștii locali pentru că a turat motorul BMW-ului în toiul nopții, la Stadionul Dan Păltinișanu

Încă un tânăr sancționat de polițiștii locali pentru că a turat motorul BMW-ului în toiul nopții, la Stadionul Dan Păltinișanu

Încă un tânăr sancționat de polițiștii locali pentru că a turat motorul BMW-ului în toiul nopții, la Stadionul Dan Păltinișanu.

Turarea motoarelor și distracția prin derapaje și frânări bruște, de natură să tulbure liniștea locuitorilor orașului pe timp de noapte au devenit, se pare, distracție de weekend pentru unii tineri din Timișoara.

Astfel și în acest sfârșit de săptămână, un bărbat de 28 de ani a fost depistat de polițiștii locali turând motorul și făcând drifturi în zona Stadionului Dan Păltinișanu.

CITEȘTE ȘI: Se întâmplă la Timișoara! Ședință a CLT online, căci în sala mare se ține un ”lucru” minor!

Acesta a fost surprins azi-noapte, în jurul orei 03.00,  turând motorul și făcând drifturi cu autoturismul BMW de care îl conducea în parcarea Stadionului.

El a fost sancționat conform HCL 371/2007 cu amendă de 800 lei. Reamintim că potrivit hotărârii de Consiliu Local, folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz, reprezintă contravenție și se sancționează cu amendă de la 800 la 2500 lei.

Timișorenii care sunt deranjați de astfel de situații, le pot semnala la numerele de telefon ale Dispeceratului Poliției Locale Timișoara, 0256.968 sau 0256.246.112.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *