PROGNOZA METEO. Vreme instabilă de Florii în toată ţara

nori

Meteorologii anunţă vreme instabilă în următoarele zile. De Florii vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În Timişoara dar şi în alte zone din jumătatea vestică a ţării şi la munte, cantităţile de apă vor fi mai însemnate.

SÂMBĂTĂ

Vremea va deveni în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și noaptea in zonele de munte şi în sud-vest şi pe arii restrânse în restul teritoriului.

Izolat, cantităţile de apă vor putea fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13..14 grade in nordul litoralului și 24 de grade in sudul Munteniei.

DUMINICA Floriilor vine cu vreme în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în regiunile din jumătatea vestică a ţării şi la munte, unde cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Izolat va cădea grindină. Spre sfârşitul nopţii, în zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime, în scădere faţă de cele din intervalul precedent în majoritatea zonelor, vor fi cuprinse între 13 grade in estul Transilvaniei şi cel mult 20..21 de grade in estul Moldovei.

LUNI

Vremea se va menţine în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice în majoritatea zonelor ţării. La munte, precipitaţiile vor fi mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile. Izolat, cantităţile de apă vor fi însemnate şi se menţin condiţii de grindină. Vântul va sufla cuintensificări în Oltenia, nordul Moldovei și izolat în Dobrogea și Câmpia de Vest.

Temperatura aerului, în scădere accentuată în regiunile din jumătatea nordică a ţării, va avea maxime cuprinse între 6 grade în nordul Moldovei și 19..20 grade în Lunca Dunării.

TENDINTA

MARTI mai ploua pe arii relativ extinse in jumătatea estică a tarii si doar izolat in celelalte regiuni iar in zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă, apoi, pana la inceputul weekendului viitor ploile sunt mai putine si vor cadea mai ales in orele dupa-amiezelor.

Se mai raceste marti si in jumatatea sudica si vom avea in general doar intre 9 si 16 grade, apoi se incalzeste treptat si temp revin la normalul datei din calendar.

romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *