Prognoza meteo pe două săptămâni. Cum va fi în Banat

canicula 1

Meteorologii anunţă că vremea va fi plăcută la mare, în următoarele două săptămâni, la începutul intervalului fiind ceva mai răcoare, ulterior vremea încălzindu-se destul de mult. La munte însă, chiar dacă temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, va ploua destul de mult.

BANAT

Pe parcursul primei săptămâni de prognoză, vor alterna zilele caracterizate de o vreme caldă (cu medii ale maximelor de 27…30 grade şi ale minimelor de 16…18 grade) cu zile răcoroase în care valorile diurne vor fi de 23…25 de grade, iar în orele dimineţilor se vor înregistra temperaturi mult mai scăzute decât cele climatologic specifice în prima jumătate a lunii iulie, respectiv 11…14 grade, medie regională. În cea de-a doua săptămână, în special în prima sa jumătate, vremea va deveni călduroasă, cu medii ale valorilor diurne de 31…34 de grade şi ale minimelor de 18…20 de grade.
Vor fi intervale de instabilitate atmosferică mai accentuată, cu ploi pe spaţii relativ extinse în special în perioada 6-7 iulie şi din nou în intervalul 14-16 iulie, conform romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *