Prognoza meteo aprilie. ANM a anunţat cum va fi vremea de Paşte

Anunț de ultimă oră de la meteorologi: ce urmează după valul de frig?

Valorile termice se vor situa în general sub cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Săptămâna 01.04.2019 – 08.04.2019

Valorile termice se vor situa în general sub cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

CITEŞTE ŞI: Liviu Badea, soţul îndrăgitei artiste Liliana Savu Badea, va fi înmormântat duminică, la Buziaş

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane din vestul și nordul teritoriului.

Săptămâna 08.04.2019 – 15.04.2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Săptămâna 15.04.2019 – 22.04.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor specifice acestui interval.

CITEŞTE ŞI: Un bărbat a fost consultat de un medic la opt ore după ce a ajuns cu ambulanța la spital. Totul a fost povestit pe Facebook

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor excedent local în regiunile sudice dar și a unui ușor deficit în nord-vestul teritoriului.

Săptămâna 22.04.2019 – 29.04.2019

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

CITEŞTE ŞI: El are 74 de ani, ea 21 şi vor să facă amor la televizor, ca să demonstreze oamenilor că iubirea lor e sinceră

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în jumătatea vestică a teritoriului și în general apropiate de cele normale ale perioadei în rest, conform romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *