El are 74 de ani, ea 21 şi vor să facă amor la televizor, ca să demonstreze oamenilor că iubirea lor e sinceră

Un cuplu nonconformist a decis să aleagă o rută mai puţin ortodoxă pentru a le demonstra tuturor cât de mult se iubesc şi cât de reală este povestea lor de dragoste.

Milijana Bogdanovićis este o tânără de 21 de ani, aparent îndrăgostă lulea de iubitul ei, Milojko Božić, în vârstă de 74.

Chiar dacă diferenţa dintre cei doi este de 53 de ani, ei spun că sunt fericiţi şi nu şi-ar vedea viaţa alături de altcineva.

Nu acelaşi lucru cred şi restul oamenilor despre cuplul din Serbia, motiv pentru care cei doi au ales să îşi expună întru totul viaţa la televizor, pentru a elimina orice dubiu privind sinceritatea relaţiei lor.

În ciuda faptului că Milojko a suferit o intervenție chirurgicală cardio-vasculară în luna decembrie, perechea afirmă că au partide zilnice de amor nebun, fără a fi nevoie de Viagra.

Prea multe detalii ar spune unii, dar ei spun că astfel vor să elimine orice îndoială cu privire la viaţa lor de cuplu.

Pentru a dovedi că nu xistă nimic dubios, fals ori mincinos despre relaţia lor, perechea a decis că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să apară într-un reality show sârbesc „Parovi”, care prin traducere înseamnă „Cupluri” şi să aibă partide zilnice de amor la televizor.

Milijana chiar a spus că nu este deloc deranjată de un astfel de „spectacol televizat”.

„Barbatii de la Parovi sunt in general tineri, nu au părul gri şi nu poartă ochelari, deci nu au nicio şansă cu mine” a declarat tânăra de doar 21 de ani.

„Vrem să ne iubim ca și cum am fi acasă. Chiar vreau să dovedesc oamenilor că acesta este adevăratul lucru dintre Milojko și mine, și nu un truc de marketing așa cum spune toată lumea. Bineînțeles că vom face sex, de ce nu? Mi-ar plăcea să rămân însărcinată și să nasc un copil, sperăm … Dacă nu la Parovi, atunci după ce vom părăsi spectacolul” a mai spus Milijana.

Cuplul este complet nonconformist şi nu au nicio jenă în a fi sinceri în faţa a mii de oameni. Bătrânul de 74 de ani nu se sfieşte să vorbească despre momentele tandre dintre ei.

„E suficient să-mi pun mâna pe stomac și vrea să facem dragoste. Milijana mă iubește”a spus bătrânul.

Relația celor doi i-a lăsat mască pe vecinii lor din satul Pilatovići, comuna Požega din vestul Serbiei.

Confor LadBible, Milojko are trei copii de la prima sa căsătorie, în vârstă de 40, 35 și 30 de ani și doi nepoți cu vârste între 13 și 11.

Are intenția să se căsătorească cu Milijana pe 7 septembrie 2019, dar doar la oficiul de căsătorii, dat fiind faptul că biserica locală nu acceptă căsătorii unde decalajul este de peste 15 ani, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “El are 74 de ani, ea 21 şi vor să facă amor la televizor, ca să demonstreze oamenilor că iubirea lor e sinceră

Lasă un răspuns