Prognoza meteo a fost revizuită. Cum va fi vremea până pe 9 septembrie, în Banat

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe două săptămâni. Meteorologii au făcut publice datele referitoare la fenomenele meteo care vor afecta fiecare regiune a țării, până în 9 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Deoarece noul an şcolar bate la uşă s-a trecut la faza heirupistă a modernizărilor de străzi din centrul Timişoarei

În Banat, în primele zile ale intervalului meteo prognozat, vremea va fi călduroasă, local caniculară, media temperaturilor maxime urmând a se situa în jurul a 34 de grade până pe 29 august. Apoi ea va scădea ușor și treptat, până spre 30 de grade, pe 3 septembrie. Spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză mediile diurne vor caracteriza o veme caldă și vor oscila ușor, între 28 și 30 de grade. În prima săptămână, media minimelor termice va fi de 17…18 grade. Ulterior, minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să se situeze în jurul a 14 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice va fi ridicată în intervalele 26-27 august, 31 august-1 septembrie și 4-7 septembrie.

sursa: realitatea.net


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns