Copil rănit după ce a căzut din tractor. Elicopterul SMURD solicitat în ajutor

Un copil a căzut dintr-un tractor în apropierea unei păduri din Dumitra, în Bistrița. Elicopterul SMURD a fost solicitat pentru a stabiliza și prelua copilul. Micuțul rănit are 9 ani.

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo a fost revizuită. Cum va fi vremea până pe 9 septembrie, în Banat

„Ca urmare a verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că, pe raza localității Dumitra, în locul numit «Handrabești», un bărbat de 51 de ani, din localitate, care conducea un tractor pe un drum închis circulației publice, pe o pantă abruptă, a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat.”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

În sprijinul echipajului de prim-ajutor ajuns la fața locului a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD, notează bistriteanul.ro

„Echipajul de prim-ajutor SMURD și echipajul aerian SMURD au făcut eforturi pentru stabilizarea și intubarea copilului în vederea transportării acestuia cu elicopterul SMURD la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș.”, transmite Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 6, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

0 Comments

No Comment.