Profesorii de la „Loga” au ajuns la capătul răbdării!

Într-un articol publicat în ziarul nostru de vinerea trecută, v-am prezentat memoriul semnat de 29 de profesori titulari ai Colegiului Național „C. D. Loga” și înaintat Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și Ministerului Educației și Cercetării Științifice, memoriu care se constituia într-un protest la adresa atitudinii și comportamentului directoarei prestigioasei instituții de învățământ, doamna Mariea Ștefan.

De asemenea, v-am prezentat, pe larg, explicațiile și argumentele directoarei acuzate, fără a ne erija în avocații niciuneia dintre părți. La acel moment, profesorii respectivi s-au rezumat la a-și preciza poziția doar pe calea memoriului și n-au dorit să iasă în mod public, în mass-media, cu declarații asumate, așteptând ca inspectoratul să clarifice întreaga situație.

Însă, în urma contraatacului mediatic declanșat de doamna Mariea Ștefan și în absența vreunei reacții prompte a inspectorului general, doamna Aura Danielescu, care le-a dat celor două părți un termen de o săptămână pentru a-și rezolva problemele în cadrul școlii, profesorii de la „Loga” s-au revoltat și au decis să-și facă și ei publice nemulțumirile.

Ca atare, nu mai puțin de 12 profesori ai colegiului respectiv, cu toții titulari, au venit la redacție și și-au spus ofurile, iar în cele ce urmează vă vom prezenta, pe larg, la fel cum am procedat în cazul doamnei Mariea Ștefan, o parte din nemulțumirile acestor cadre didactice.

Articolul complet, în ziarul “Renaşterea bănăţeană” de marţi, 3 noiembrie!

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns