Bănăţeanul Adi Despot abia poate să vorbească…! Artistul-erou i-a povestit unui apropiat infernul de la „Colectiv”

Au trecut trei zile de la tragedia petrecuta in clubul Colectiv din Capitala, iar povesti cu adevarat impresionante ies la iveala. Una este cea a arădeanului Adrian Despot, solistul trupei “Vita de Vie”, aflat si el in clubul iadului.

Vineri seara, in jurul orei 22:30,clubul „Colectiv” din Bucureşti a luat foc, dupa ce scantei de la doua artificii au ajuns pe buretele cu care era tapetat tavanul,acesta aprinzandu-se.

Cele 350 de persoane prezente in club au intat in panica. In haosul creat, clientii s-au calcat unii pe altii, incercand sa iasa. Bilantul a fost unul ingrozitor: 32 de morti pana in acest moment si peste 180 de persoane internate in spital.

In noaptea nenorocirii, cativa oameni au dat o mana de ajutor si au scos victimele din club, pe jumatate arse, intinzand mainile catre salvatori si implorand mila.

Printre cei care au iesit primii din club s-a numarat si Adi Despot, componentul trupei “Vita de Vie”. Artistul se afla in club pentru a participa la lansarea albumului prietenilor lui – Goodbye to Gravity -, cu care avea o relatie extrem de apropiata.

Si-a pus viata in pericol

Desi a reusit sa scape cu viata din carnagiu, Adi Despot nu a mers spre spital, cu toate ca era ars pe maini si pe fata. A ramas la locul accidentului, salvand zeci de vieti.

Adrian Despot

El a plecat abia dupa ce a observat aparitia primilor medicilor si a jandarmilor. De atunci, Adi nu si-a mai facut aparitia in public si a refuzat sa stea de vorba cu altcineva in afara membrii familiei.

„Este socat, abia poate sa vorbeasca. A mers la o clinica particulara pentru a-si curata arsurile de pe maini si fata. Are dureri. Psihic nu e deloc bine, nu poate dormi. I-au murit oameni in brate. Nu vorbeste public pentru ca pur si simplu nu poate povesti ce a vazut si ce a trait acolo. Spune ca traieste printr-o minune si ca Dumnezeu i-a mai dat o sansa la viata”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro.

 

P.S. Pentru cei care nu cunosc, Adrian Despot s-a născut în localitatea Felnac (judeţul Arad), în 21 martie 1976. Este solist al formaţiei „Viţa de Vie”. Este căsătorit şi are o fetiţă şi un băieţel.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
ponderat 5 noiembrie 2015
Daca n-a vorbit cum de s-a aflat ca a salvat zeci de vieti!? Mi se pare cam mult,iti trebuie cateva minute sa cari un om cateva zeci de metri. Cred ca e o exagerare a autorului articolului,mai taiati un pic!
Marie... 4 noiembrie 2015
Mărieee, înainte de a posta tâmpește întrebări de acest gen, mai pune mâna pe carte. Felnac se afla în stânga râului Mureș, În Banatul istoric, dodă dragă. Ai luat bacalaureatul? Dacă nu, e de la sine înțeles...
Maria 4 noiembrie 2015
Felnac-Arad:banateni?
Radu 3 noiembrie 2015
Lasati omul in pace!! Nu mai tot scormoniti in vietile oamenilor. Va vorbi cand si daca va putea. Pana atunci aveti dracului decenta sa ii dati un pic de liniste!!