Profesoară condamnată după ce a întreținut relații sexuale cu un elev

profesoara

O profesoară a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, după ce și-a recunoscut vina.  A întreținut relații sexuale cu un elev minor.

O profesoară în vârstă de 38 de ani, din Alba, trimisă în judecată pentru că a întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, în timp ce era profesoară de engleză la Școala Generală din satul Săliștea, județul Alba, a fost condamnată.

Judecătoria Alba Iulia, a pronunțat sentința  la doi ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere.  Profesoara și-a recunoscut vina în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, conform hotnews.ro

Femeia este acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reținută în februarie de polițiști care s-au sesizat din oficiu, în urma unor informații aflate de șeful de post din comună, cum că profesoara ar fi avut o relație sexuală cu un elev în vârstă de 14 ani.

CITEȘTE ȘI: A murit după ce mașina care colecta gunoiul a trecut peste el

Procurorii spuneau atunci că femeia ar fi întreținut relații sexuale cu elevul său în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, în trei zile diferite.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *