A murit după ce mașina care colecta gunoiul a trecut peste el

accident arad gunoi

Sfârșit teribil pentru un bărbat de 30 de ani care colecta gunoiul menajer. A căzut de pe scara mașinii și a sfârșit sub roțile acesteia.

Accidentul a avut loc în localitatea Sânleani, din județul Arad. Localnicii au văzut, cu groază, cum bărbatul care stătea pe scara din spate a mașinii care colectează gunoiul, se dezechilibrează. Omul a căzut, iar mașina a trecut peste el.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal cu două camioane și un autoturism, în județul Arad

Poliția a deschis o anchetă. Conform primelor date, șoferul mașinii a încercat să dea înapoi, peste o grămadă de nisip. Angajatul aflat pe scara din spate a fost surprins de manevră și a căzut.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad anchetează accidentul.

Sursă: realitateadearad.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “A murit după ce mașina care colecta gunoiul a trecut peste el

  1. Mersul cu spatele nu e pentru orice idiot, mai ales la masinile grele. Masina trece peste obstacole si fortele generate sunt greu de controlat. Am patit-o cand am carat sticla de geam ambalata in cutii de lemn. Dupa ce am inceput descarcarea, cutiile erau acum nesecurizate in camion, si „nea Bascula” a vrut sa dea cu spatele sa urce bordura, desi doi oameni urlau la el sa nu. Totul s-a dezechilibrat, jumatate din sticla s-a spart.
    Vedeti si asta:
    https://www.youtube.com/watch?v=AcJQOWLxjFc

Lasă un răspuns