Produs alimentar îndrăgit de bănăţeni, infestat cu Salmonella. Cei care l-au cumpărat trebuie să-l ducă înapoi

26 de milioane de locuri de muncă vor dispărea în următorii 5 ani. Joburile care nu mai au căutare

Un faimos lanț de magazine face un apel la clienți să returneze un brodus bine vândut, dar asupra căruia planează suspiciunea că este infestat cu Salmonella, bacterie care poate provoca afecțiuni stomacale sau intestinale grave.

Lidl România a oferit o informare cu privire la rechemarea şi returnarea produsului „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g”.

În urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza).

Clienţii care au cumpărat acest produs, cu termenele de valabilitate menţionate mai sus, sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

„Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a reacţionat fără întârziere şi a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g“ cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019“.

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Cămara Noastră, nu sunt afectate de această rechemare. Lidl România îşi cere scuze pentru neplăceri”, transmit reprezentanții LIDL, citați de mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *