Procuroare din Timişoara, lovită de o inculpată în sala de judecată

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Maria Mirabela Nuțu, pentru săvârşirea infracțiunii de ultraj judiciar.

Potrivit anchetatorilor, în momentul în care a aflat că va fi arestată preventiv într-un dosar în care este cercetată pentru tâlhărie, deși încătușată la ambele mâini, inculpata a reușit să o lovească pe procuroarea care pleda în cauza respectivă și a amenințat-o că se va răzbuna pe ea în momentul în care va fi eliberată.

Incidentul s-a petrecut duminică (fiind o cauză urgentă), în sala de judecată nr. 278. Medicii au stabilit că partea vătămată are nevoie de cel puțin trei zile de îngrijiri medicale pentru leziunile provocate ca urmare a agresiunii.

Totodată, parchetul a dispus efectuarea de cercetări față de polițiștii care o însoțeau pe inculpata aflată în stare de reținere, pentru a afla dacă au fost respectate prevederile legale privind procedura de paza şi supraveghere a persoanelor arestate sau reţinute.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Procuroare din Timişoara, lovită de o inculpată în sala de judecată

  1. Cat tupeu,la fel sunt toti puscariasii din inchisori si totusi ei considera ca au drepturi la conditii mai bune mancare mai buna sa fie mai putini in camera,oare menajera nu doresc? Asa ca dragi jurnalisti,plecati de langa geamurile puscariilor sa tipe pana ragusesc,cei care au dat foc la saltele solutia e simpla,sa doarma pe ciment,vor conditi mai bune la munca nu la stat in sala de forta si recreere pt ca ei nu sunt in vacanta.

Lasă un răspuns