Probleme mari de lot la ACS Poli

ACS Poli 2

Cu moralul afectat serios de înfrângerea la scor de tenis suferită în etapa precedentă la Botoşani, ACS Poli a mai primit câteva lovituri înaintea partidei cu FC Voluntari, programată duminică, de la ora 17,30, pe stadionul „Dan Păltinişanu” (Look TV, Digi Sport, Dolce Sport).

Petre Grigoraş nu va putea conta pe mai mulţi jucători de bază, probleme mari apărând şi în compartimentul defensiv, de unde vor lipsi aproape sigur Claudiu Belu şi Dan Popescu, cu afecţiuni medicale la genunchi, respectiv, la umăr.

În plus, Cristian Scutaru şi Gabriel Cânu nu sunt nici ei la potenţial maxim, ratând multe antrenamente din cauza unor accidentări mai vechi. Situaţia primului este mai gravă decât s-a crezut iniţial, căpitanul echipei alb-violete pregătindu-se doar în ultimele două zile. Cânu face infiltraţii la genunchi şi nu se poate antrena două zile din ciclul săptămânal.

De la mijlocul terenului în sus sunt indisponibili Ianis Zicu şi Pedro Henrique.

De asemenea, portarul senegalez Lys Gomis este mult în urmă cu pregătirea fizică şi va rămâne la echipa secundă, unde a evoluat prima dată miercuri în meciul cu Avântul Periam.

Acolo va petrece mult timp şi fundaşul dreapta israelian Bar Aharoni, pe care antrenorul Petre Grigoraş nu-l ia în calcul nici în condiţiile unui lot decimat de accidentări deoarece îl vede sub nivelul cerut de prima divizie din România.

„L-am urmărit pe Aharoni în două partide şi nu mi se pare că are valoare de Liga I. Gomis este obosit şi se află în urmă cu pregătirea fizică. El a trecut recent printr-un moment dificil şi a s-a întors târziu la pregătiri”, a declarat Grigoraş.

Despre partida de sâmbătă el a spus următoarele: „FC Voluntari se află într-o situaţie mai mult decât bună, are forţă, aşa că ne aşteaptă un meci dificil. Noi venim după un duş rece şi trebuie neapărat să învingem duminică. Este clar că şi ei vin aici să câştige, vor să profite de situaţia noastră. În aceste zile am încercat să le ridic moralul jucătorilor”.

Tehnicianul formaţiei timişorene s-a referit şi la modulul tactic: „La Botoşani în primele 20 de minute am încercat să folosesc sistemul 4-1-4-1, pe care l-au utilizat şi gazdele. Mi-am dat seama încă că jucătorii mei nu au asimilat bine această schimbare de tactică şi i-am mutat înapoi la 4-2-3-1. Sunt mulţumit de cum răspund băieţii la antrenamente, însă problemele apar când jucăm pe puncte, atunci intervine frica”.

„Suntem foarte dezamăgiţi de ultimul meci, sperăm să câştigăm următoarea întâlnire din campionat. La Botoşani ne-a lipsit forţa psihică şi spiritul de luptă, nu am avut coeziune în teren. Când ne-am întors la Timişoara am avut o discuţie în care multe capuri au fost plecate, însă acum suntem mai bine. Partida cu FC Voluntari este una foarte importantă pentru noi”, a spus şi atacantul Alex Nimely.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Probleme mari de lot la ACS Poli

  1. E clar si ma bucur ca cei mai de sus sunt accidentati fiindca datorita lor suntem la retrogradare asa macar vedem pe cine ne putem baza in continuare.Succes Poli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *