Probleme între vecini, tranșate cu arma, la Făget: Arsenal descoperit după o ceartă pentru un teren

arme faget

Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget împreună cu Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Timiş, au efectuat 2 perchezitii domiciliare pe raza comunei Traian Vuia, la un bărbat, de 29 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ameninţare, uz de armă fără drept şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

CITEȘTE ȘI: Descinderi de amploare la locuințele și firmele lui Ioan Crișan, omul de afaceri asasinat la Arad: Ce caută anchetatorii

Un bărbat supărat pe un vecin care efectua lucrări agricole pe un teren controversat a gasit o soluție mai puțin obișnuită pentru a tranșa problema: l-a amenințat pe “dușman” cu o armă. Așa a intrat în vizorul poliției.

 

În urma percheziţiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, o armă artizanală, un pistol cu gaz de calibru 50 mm, 36 de butelii cu gaz, 9 bucăţi de proiectil din metal învelit în silicon, 29 de bucăţi de proiectil din silicon cu 5 biluţe metalice, 60 de bucăţi de proiectil din silicon cu o biluţă metalică şi un încărcător cilindric cu 6 orificii de încărcare.

 

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Timiş.

 

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Probleme între vecini, tranșate cu arma, la Făget: Arsenal descoperit după o ceartă pentru un teren

  1. Asa zisul „Arsenal”a fost format de un Revolver (nu Pistol) cu aier Comprimat de cal.5mm nu 50mm(5 cm).Prin ani 70 in Rominia se pute cumpara arme cu aier comprimat iar ulteior au fost interzise.

Lasă un răspuns