Descinderi de amploare la locuințele și firmele lui Ioan Crișan, omul de afaceri asasinat la Arad: Ce caută anchetatorii

explozie arad 5 1

Astăzi au avut  loc percheziții de amploare la locuințele și firmele omului de afaceri Ioan Crișan, asasinat la Arad.Autoritățile încearcă să găsească legături între omul de afaceri și posibile conflicte cu parteneri de afaceri sau de natura sentimentala.

CITEȘTE ȘI: După foc, potop. Necazurile comercianților de flori din Piața 700 din Timișoara par să nu se mai termine. Video

Este vorba de 5 sau 6 percheziții care se desfășoară la Arad marți după-amiază, a anunțat marți jurnalista Ionela Arcanu, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Realitatea PLUS.

Anchetatorii speră ca prin aceste descinderi să obțină documente, clipuri video, audio, orice i-ar ajuta în anchetă.

Reamintim că omul de afaceri Ioan Crişan a murit, sâmbătă, 29 mai 2021, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Rezultatele necropsiei au confirmat identitatea bărbatului, dar şi că Ioan Crişan a murit la doar câteva secunde după ce maşina sa a explodat.

Cercetările în acest caz se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin, au transmis procurorii. În cursul zilei de duminică, 30 mai 2021, a fost finalizată cercetarea la fața locului. Procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize și constatări) din multiple specialități, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns