După foc, potop. Necazurile comercianților de flori din Piața 700 din Timișoara par să nu se mai termine. Video

Inundatie piata 700

Sectorul destinat vânzării florilor din Piața 700 a fost grav afectat de un incendiu. Oamenii au revenit la tarabele lor, chiar dacă urmările focului care a mistuit o bună parte din hală nu au fost încă înlăturate.

CITEȘTE ȘI: Calendarul APIA al subvențiilor agricole pe luna iunie

Florarii se plâng însă că vânzările le sunt serios afectate. Și pentru că un necaz nu vine niciodată singur, ploaia torențială din 31 mai a transformat într-o cascadă șuvoiul de apă care a năvălit prin gaura din acoperișul mistuit de flăcări.

Hala de flori din Piața 700 a fost grav afectată de un incendiu în luna februarie a acestui an. Fostul director de la Piețe, Ionuț Nasleu, nu a pierdut ocazia de a puncta dezastrul produs de ploaia torențială de luni: “Îmi pare  rău de florari, imi pare rău pentru voi, Dumnezeu sa va aibă în paza, dacă eram director rezolvam problema în câteva zile, au fost în pelerinaj cu presa după ei și Fritz și Viceprimarul Tabăra, toți au promis , toți au plecat . Știți vorbele lui Brâncuși   – Când am plecat de aici, v-am lăsat săraci şi proşti… Când am revenit, v-am regăsit şi mai săraci şi mai proşti. –  Singura soluție , încă o revoluție!”,  a comentat el pe Facebook, la o postare video cu imaginile surprinse când apa a năvălit în hală.

sursa video: Facebook – Suraj Isaia Florea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *