Probabil ultimul protest din Piața Operei

Cel mult 500 de persoane s-au adunat duminică seară în fața Operei, pentru a protesta, așa cum s-au obișnuit în ultimele săptămâni. De această dată, momentul principal al manifestației a constat în luminarea unor pătrate albastre și a unor steluțe galbene (confecționate din carton și împărțite de organizatori) cu telefoanele mobile, în ideea de a susține Uniunea Europeană.

S-au strigat cunoscutele lozinci, s-a cântat, au răsunat vuvuzelele și s-a huiduit. Se pare, din cât au spus organizatorii, că acesta a fost ultimul protest din Piața Victoriei, de săptămâna viitoare cei dornici să „reziste” urmând să se reunească în Piața Sfântu Gheorghe. Protestatarii au promis că se vor întoarce în centru dacă guvernanții vor mai face vreo boacănă.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Probabil ultimul protest din Piața Operei

  1. Va faceti de toata minunea. Nu mai aveti obiectul miscarii de protest. Eventual in fata Primariei sa-i cereti lui Robu demisia care are dosar PENAL.

  2. De ce sustin astia UE? Au un primar penal (pe care l-au votat de doua ori!), un fost primar penal (pe care l-au votat de 4 ori!), si astia mor de grija UE!?

Lasă un răspuns