Prioritate zero: crearea unui cadru optim de lucru pentru primari

eugen dogariu 6

Tot mai mulţi primari timişeni invocă anumite carenţe legislative care îngreunează bunul mers al comunităţii.

Sunt greutăţi ivite din adoptarea cu întârziere a bugetului sau din trenarea unor acte normative care ar avea menirea să fluidizeze circuitele din adminstraţia locală, astfel întât neajunsurile semnalate să poată fi înlăturate.

CITEȘTE ȘI: O comună din Timiş se modernizează cu mulţi bani de la guvern. Sunt vizate toate satele aparţinătoare

Senatorul PSD Eugen Dogariu cunoaşte aceste probleme şi spune că ele trebuie să fie ţinta imediată a demersurilor legislative.

„Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, trebuie să creăm un cadru optim de manifestare al primarilor, pentru că ei intră cel mai des în contact cu comunitatea pe care o reprezintă şi au imaginea cea mai clară a problemelor oamenilor, în toată complexitatea lor.

Îi înţeleg foarte bine pe edilii locali şi sunt total conştient că într-un climat legislativ neadaptat unor necesităţi cât mai actualizate, motoarele administraţiei locale nu pot fi turate la maxim.

În calitatea mea de secretar al Comisiei pentru administraţie publică a Senatului, aşa cum am procedat şi până acum, voi face toate diligenţele pentru ca problemele din comunităţile locale să-şi găsească un cadru legislativ corespunzător semnalelor primite.

Problemele ridicate de primari trebuie soluţionate cu prioritate”, a declarat Eugen Dogariu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Prioritate zero: crearea unui cadru optim de lucru pentru primari

  1. Dom’senator! De ce nu ati trimis bugetul la 15 oct. asa cum spune LEGEA, ci abia la 15 FEB. cu 4 luni INTARZIERE!????

    Prima data respectati legile si apoi veniti cu idei …. traznite!

  2. Dupa o lunga perioada in care singurul lucru remarcabil la acest domn a fost naveta de la Timisoara la Bucuresti, iata ca s-a trezit peste noapte murind de grija bunului mers al comunitatilor locale. Marea performanta a individului este contributia ZERO la aceasta problema.

  3. nu avea timp sa se ocupe de buget….sunteti culmea !!!!!!!! era mai important sa-l ajute pe fostul lui sef Nicolae Miron fugit in Italia de frica puscariei….obligatii serioase mai ales ca fostul sef era un sponzor important al PSD-ului….inainte de alegeri toti mor de grija comunitatilor….sa va stea in gat 214 ani toate minciunile psd-iste d-le senator !!!!!!!!

  4. nu avea timp sa se ocupe de buget….sunteti culmea !!!!!!!! era mai important sa-l ajute pe fostul lui sef Nicolae Miron fugit in Italia de frica puscariei….obligatii serioase mai ales ca fostul sef era un sponzor important al PSD-ului….inainte de alegeri toti mor de grija comunitatilor….sa va stea in gat 214 ani toate minciunile psd-iste d-le senator !!!!!!!! sper ca la urmatoarele alegeri lumea sa nu mai doarma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *