Prințul Harry și Meghan Markle dau o nouă lovitură familiei regale. Decizia lor a supărat-o pe regină

print 6

Regina a vrut să facă pace  cu ducii de Sussex și i-a invitat la Londra, să participe la un eveniment organizat în memoria prințesei Diana, dar Meghan și Harry se pare că nu vor să se împace cu rudele lor, ba au iscat din nou tensiuni.

CITEȘTE ȘI: A murit Colin Powell, fostul secretar american de stat. El a suferit complicații din cauza COVID 

După interviul controversat acordat lui Oprah Winfrey, în care ducii de Sussex au făcut acuzații grave la adresa familiei regale britanice, prințul Harry a încercat să se împace cu fratele, tatăl și bunica lui, pe care i-a rănit profund, lăsând de înțeles că regretă dezvăluirile făcute. Însă, când în sfârșit, lucrurile păreau că se liniștesc între ei, Meghan și Harry au iscat din nou tensiuni.

Ei au refuzat invitația familiei regale și au anunțat că nu vor participa la următorul eveniment de comemorare a prințesei Diana. Decizia lor neașteptată a supărat-o foarte tare pe regină, potrivit jurnaliștilor britanici. Mai mult, Penny Junor, jurnalistă și scriitoare apropiată familiei regale britanice, susține că Meghan Markle și prințul Harry nu-și doresc să facă pace cu rudele lor, potrivit Daily Express.

”Prințul Harry și Meghan Markle nu sunt interesați să facă lucrurile să funcționeze cu familia regală britanică”, a declarat Penny Junor. Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare, fiind al doilea în memoria prințesei Diana, după dezvăluirea unei statui a prințesei de Wales, care a avut loc în luna iulie și la care Harry a participat singur, fără Meghan Markle, care abia o născuse pe micuța Lilibet. Noul eveniment urmează să fie unul grandios, la care vor participa peste 100 de invitați, printre care și Elton John.

Restricțiile de călătorie pentru cetățenii vaccinați din SUA în Marea Britanie au fost ridicate, ceea ce însemna că Meghan și Harry puteau să vină la Londra fără să fie nevoiți să stea în carantină, așa că nimeni nu se aștepta ca cei doi să lipsească.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvând al ducilor de Sussex a confirmat faptul că Meghan și Harry nu vor participa la evenimentul de pe 19 octombrie, organizat la palatul Kensington. Refuzul roșcovanului va afecta din nou relația dintre el și fratele lui, William, după cums usțin jurnaliștii britanici.

”Este jenant că nu vin. Cu cât stau mai mult acolo, cu atât va fi mai dificil să revină și să se apropie de rudele lor. Trebuie să muncească mult, este rușinos că nu se întorc. Arată clar că nu sunt interesați să facă lucrurile să funcționeze.”, a declarat Penny Junor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Prințul Harry și Meghan Markle dau o nouă lovitură familiei regale. Decizia lor a supărat-o pe regină

  1. Ce mult mi-a plăcut prințul Harry până nu demult!
    Din pacate seamănă mult prea mult cu mama lui Diana .
    Chiar sa nu-si dea seama cat este de manipulat de Meghan!
    Mi-a trecut demult și admirația pentru britanici,dar regina este un om cu totul remarcabil și la vârsta majestatii sale nu cred ca trebuie supărată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *