Casă-ntr-o zi pentru Marian din Iaz. 25 de voluntari au răspuns apelului Asociaţiei Acasă în Banat

Casă-ntr-o zi pentru Marian din Iaz. 25 de voluntari au răspuns apelului Asociaţiei Acasă în Banat

Au avut doar o zi la dispoziţie ca să facă o căsuţă pentru Marian din localitatea cărăşeană Iaz şi şi-au dat toată silinţa să-şi ducă la capăt misiunea. Este vorba despre 25 de voluntari din Timişoara, Arad, Caransebeş şi Iaz, care au răspuns apelului lansat de Asociaţia Acasă în Banat şi au venit în ajutorul unui om sărman care risca să întâmpine iarna fără un acoperiş deasupra capului. ”Vremea a ţinut (din nou) cu noi aşa că am avut mult spor şi voie bună.

Am început prin a schimba acoperişul provizoriu care fusese construit de familia Naia, prelungindu-l pentru a forma un pridvor. Apoi ne-am apucat de tencuit pe interior, de izolat casa si de construit un şopru de lemne în spatele acesteia.

S-a lucrat la foc continuu, şi de la oră la oră eram uimiţi de ce vedem. După- amiaza aveam deja instalată soba şi făceam căldură înăuntru, se lucra la instalaţia electrică, zugrăveam, puneam plasa pe exterior, aşezam ultimele ţigle. S-a lăsat seara, dar am montat un reflector şi am continuat cu ultimii voluntari până la ora 22, când am terminat instalaţia electrică şi am montat uşa.

Au mai rămas nefinalizate diverse lucrări, dar ele se pot face şi de acum înainte. Ceea ce noi ne-am propus am reuşit! De azi Marian are toate condiţiile să lase rulota şi să se mute în noua lui casă.

Casă-ntr-o zi pentru Marian din Iaz. 25 de voluntari au răspuns apelului Asociaţiei Acasă în Banat

Mulţumim tuturor voluntarilor care au participat la încă o faptă bună pentru un semen de-al nostru! Mulțumim familiei Iosif Naia pentru găzduire, pentru implicarea totală şi pentru faptul că au grija de Marian! Mulţumim tuturor donatorilor care au făcut posibil să susţinem cheltuielile necesare pentru această acţiune, a 27-a pe care o realizăm!”, anunţă reprezentanţii Asociaţiei Acasă în Banat, ale cărei fapte bune pot fi încurajate în continuare prin donaţii pe adresa Asociația Acasă în Banat- Banca Transilvania:

Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801,

SWIFT/BIC: BTRLRO22

OTP Bank:Cont LEI: RO80OTPV190001300530RO01,
PayPal: [email protected],

Revolut: 0748918091.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *