Prinşi cu droguri la frontiera din Timiş

droguri moravita

Doi cetăţeni albanezi care au au adus în România 34 de kilograme de droguri au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Moraviţa.

Oamenii legii au observat, în noaptea de miercuri spre joi, un bărbat care se deplasa pe jos dinspre Serbia spre România, având două bagaje voluminoase.

O patrulă a Sectorului poliţiei de frontieră Moraviţa a reţinut persoana. Concomitent, pe E70, drumul care face legătura între punctul de frontieră şi Moraviţa, poliţiştii au observat un autoturism care staţiona. În acesta se afla un bărbat care urma să preia persoana care a încercat să intre ilegal în România. Cei doi bărbaţi, s-a stabilit la sediul poliţiei de frontieră, sunt cetăţeni albanezi, în vârstă de 37, respectiv, 24 de ani.

Cercetările au scos la iveală faptul că bărbatul depistat la frontiera verde transporta în bagaje 50 de pachete ambalate în folii din plastic ce conţineau o substanţă vegetală mărunţită, în greutate de 34 de kilograme, presupusă a fi canabis.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat, introducerea sau scoaterea din țară precum și exportul ori importul de droguri de risc, fără drept, complicitate la introducerea sau scoaterea din țară precum și exportul ori importul de droguri de risc, fără drept, contrabandă calificată, precum și complicitate la contrabandă calificată. Cei doi cetăţeni albanezi au fost prezentaţi procurorului D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, pe numele unuia dintre ei fiind emisă ordonanță de reținere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns