Primul șef schimbat de Dominic Fritz este cel al Poliției Locale Timișoara

Cutremur în Poliția Locală Timișoara. Sentința care schimbă totul: Dorel Cojan trebuie reinstalat în funcția de șef

Primul director schimbat de Dominic Fritz după instalarea în funcție este șeful Poliției Locale. Dorel Cojan era numit pe funcție interimar, iar primarul Timișoarei a anunțat că a transferat sarcinile de conducere adjunctului Dumitru Domășeanu.

CITEȘTE ȘI: Un polițist din Lugoj a fost rănit cu un cuțit de un bărbat căruia i-a spus să poarte masca

Edilul și-a făcut publică decizia  printr-o postare pe Facebook, în care a enumerat mai multe anunțuri pe care le consideră un semnal al schimbării: „Și ultimul pe listă este Dorel Cojan, cel care conducea Poliția Locală. Astăzi am delegat directorului adjunct Dumitru Domășneanu atribuțiile lui Dorel Cojan, care a exercitat până acum atribuții de director.”

Primarul a mai precizat că va avea loc, cât mai repede posibil, un concurs deschis pentru conducerea poliției Locale,  așa cum este prevăzut de lege.

Șefia Poliției Locale a fost asigurată în ultimii ani de Dorel Cojan, numit o dată la șase luni director interimar. Fostul primar, Nicolae Robu, a declarat în mai multe rânduri că refuză să organizeze concurs pentru postul de director al Poliției Locale, considerând că un interimar este mai conștiincios decât un director care știe că este stabil pe funcție.

sursa: radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Primul șef schimbat de Dominic Fritz este cel al Poliției Locale Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *