Centru spectaculos într-o localitate din judeţul Timiș

deta 11

Centru spectaculos într-o localitate din judeţul Timiș. Se schimbă radical fața orașului Deta. O zonă centrală total diferită de cea existentă acum va fi amenajată în următoarea perioadă, astfel încât Deta își va schimba înfățișarea.

Concret, porțiunea de la Bellavista până la biserici va deveni pietonală, traficul fiind permis doar pentru aprovizionare. Zona în discuție are o lungime de aproximativ 1,5 kilometri și urmează să fie transformată substanțial: se vor amenaja piste de biciclete, parcări, spații verzi, șanțuri acoperite și accese la case.

Valoarea totală a lucrărilor este de 2,2 milioane euro, iar până la sfârșitul acestui an, este prevăzută a se realiza proiectarea.

CITEŞTE ŞI: În ce domenii își caută bănățenii joburi în această toamnă. Unde îşi pot depune CV-ul cei interesaţi de un loc de muncă

”Va fi o lucrare de anvergură, care va schimba radical înfățișarea orașului, un obiectiv care va fi un motiv de mândrie pentru noi toți. Mai avem încă două proiecte majore, pe care le vom implementa în viitorul apropiat. Avem multe de făcut în Deta”, a declarat primarul Petru Roman.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Centru spectaculos într-o localitate din judeţul Timiș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *