Un polițist din Lugoj a fost rănit cu un cuțit de un bărbat căruia i-a spus să poarte masca

Un ofițer din cadrul poliției municipiului Lugoj a ajuns la spital după ce a fost rănit marți dimineață, 3 noiembrie 2020, în timp ce se află în misiune.

Polițistul participa la o acțiune de verificare a respectării regulilor de prevenție împotriva coronavirusului, când, pe stradă Timișoarei din Lugoj, a abordat un bărbat care făcea niște lucrări, conform lugojinfo.ro.

Omul legii i-ar fi cerut individului explicații pentru faptul că nu purta masca, însă acesta a devenit recalcitrant. Omul, angajat la societatea locală de apă-canal, s-ar fi enervat și a intrat într-o altercație cu ofițerul.

În timpul imobilizării, bărbatul care avea asupra lui un cuțit, l-a rănit pe polițist la mâna. Ofiteru a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar agresorul a ajuns în custodia poliției.

În acest caz a fost demarată o anchetă și, în funcție de rezultatul ei, urmează să se ia măsuri împotriva bărbatului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Marius 3 noiembrie 2020
Eu....cel plin de tine , ce scrii tu aici iti poate aduce o condamnare. Instigare la omor se cheama. Puscarie pe intelesul tau de grobian. Din cauza dobitocilor ca tine, care nu merita numele de om mor atitia oameni adevarati. Nu ma astept sa ai curajul sa iti spui numele. Nici sa sustii afirmatiile printre oameni, fata in fata. Cei ca tine se ascund in spatele tastaturilor. Rusine sa iti fie, nemernicule.
Eu 3 noiembrie 2020
Foarte bine a facut barbatul ala pana nu o sa inteleaga si garcea ca ,carpa la gura te imbolnaveste si se incalca cateva articole din drepturile omului si totul e o msre minciuna mondiala luarurile se vor agrava si chiar o sa moara cate un garcea