Primii pași spre amenajarea unui drum istoric, între Timişoara şi Moşniţa: şosea lată de 7 metri, trotuar şi pistă pentru biciclişti

Primarii din Timișoara și Moșnița Nouă, Nicolae Robu și Florin Bucur, au fost prezenți, marţi, la predarea amplasamentului pentru amenajarea drumului de legătură între Calea Moşniţei şi DC 149.

Pentru asigurarea unei legături alternative între Timişoara şi localitatea Moşniţa, în special spre zona de nord a localităţii, unde sunt intens dezvoltate zone rezidenţiale, se va amenaja un drum între Calea Moşniței din Timişoara şi drumul comunal DC 149 (Timişoara – Moşniţa Veche – Bucovăţ ), denumit şi Drumul Boilor, cu o lungime totală de 1.964 de metri.

Lucrările cuprind amenajarea carosabilului cu două benzi de circulație, a trotuarelor, a pistelor de biciclete şi a spațiilor verzi, precum și realizarea a trei podeţe. Lățimea părții carosabile va fi de șapte metri, a trotuarelor, de 1,5 metri și a pistei pentru bicicliști, de 1,5 metri.

Valoarea lucrărilor se ridică la 13,765 milioane de lei fără TVA, iar durata contractului este de opt luni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Primii pași spre amenajarea unui drum istoric, între Timişoara şi Moşniţa: şosea lată de 7 metri, trotuar şi pistă pentru biciclişti

  1. „Sosea lata de 7 metri”. Adica normal. Pista de biciclete e ok, prin alte parti ar fi fost de 2m, merge si 1,5m. Bine ca se face, bine ca are trotuar separat de pista de biciclete, inaugurare grabnica!

Lasă un răspuns