Primarul unei comune din Timiş, cel mai bun mediator pentru localnici

tomnatic 1

„Domnule primar, vă rog frumos să veniţi să ridicaţi dumneavoastră banii de la poştă!”. „Nu pot. Trebuie să fie titularul prezent, cu buletinul. Soţul dumeavoastră trebuie să meargă…”. „Da, dar dacă merge el, nu mai ajunge cu ei acasă. Îi bea”.

Dialogul dintre o doamnă şi primar, desfăşurat pe holurile primăriei, este întrerupt de o vârstnică din localitate care are urgent nevoie de primar, pentru că vecinul din spatele curţii nu îşi tunde iarba.

De altfel, doamna consideră şi că vecinul din dreapta cultivă căpşuni prea aproape imobilului în care locuieşte dumneaei, iar cel din stânga cultivă porumb care ţine umbră casei ei. De asemenea, din când în când, sămânţa ierbii netunse de pe la alţi vecini ajunge la ea în curte şi… nu e corect. Aşadar, salvarea este primarul.

primar tomnatic„Eu o înţeleg. Este o doamnă în vârstă. Nu a fost mereu aşa… Mă duc şi rezolv problema. Discut cu ei la faţa locului şi lucrurile se mai calmează pentru o perioadă”, spune primarul comunei Tomnatic, Vasiu Stoian, care consideră că rezolvarea unor asemnea probleme face parte din fişa postului.

În timp ce senioara comunei este condusă de edil spre casă, pentru rezolvarea problemei cu iarba, doamna cu bărbatul… cheltuitor mai zăboveşte pe holurile primăriei, sperând că, atunci când s-o-ntoarce primarul, poate se dă drept soţul ei şi ridică banii de la poştă…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns