Dorel a… uitat ceva și în Calea Buziașului (GALERIE FOTO)

Un timișorean din Celea Buziașului ne-a trimis câteva poze din zona în care locuiește, care nu reprezintă altceva decât o altă boacănă a municipalității, instituție în care domnesc lipsa de logică și nesăbuința.

Într-o dimineață, locuitorii unei străzi recent refăcute din Calea Buziașului s-au trezit cu mai multe utilaje și cu o echipă de muncitori care primiseră instrucțiuni să spargă trotuarele, pentru a cabla subteran zona, cu fibră optică.

De altfel, firma RDS-RCS a lipit și un anunț prin care îi anunța pe locuitori să-și mute mașinile parcate în altă parte, pentru a-i permite efectuarea lucrărilor. Oamenii s-au arătat nemulțumiți de această nouă lucrare, întrucât, nu demult, mai suportaseră alta, de refacere a trotuarelor.

Analizând situația, s-ar putea trage concluzia că banii publici au fost, și de această dată, cheltuiți fără rațiune și că la primărie avizele pentru genul acesta de lucrări se pot da oricum și oricând. Ca o paralelă, în urmă cu patru ani, a avut loc o întâmplare similară în Calea Lipovei.

După ce primăria a alocat bani pentru refacerea trotuarelor dintr-o mare parte a cartierului, la scurt timp, acestea au fost din nou distruse, pentru ca firmele să-și poată cabla subteran zona.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Dorel a… uitat ceva și în Calea Buziașului (GALERIE FOTO)

Lasă un răspuns