Primarul Reşiţei, reţinut pentru 24 de ore! UPDATE

Primarul Reșiței, Mihai Stepănescu, a fost dus, joi, sub escortă, la sediul DNA Timișoara, pentru a fi audiat într-un dosar de corupție. Potrivit procurorilor, ancheta vizează săvârșirea unor fapte de corupție comise în perioada 2014-2015.

Totodată, oamenii legii au efectuat mai multe percheziții, atât în Timișoara, cât și în Reșița, inclusiv în sediul primăriei orașului de pe Bârzava. Procurorii DNA Timișoara au beneficiat, în acest dosar, de sprijinul SRI.

Mihai Stepănescu a absolvit Facultatea de silvicultură din Brașov și a obținut doctoratul în agronomie. După ce a activat, o bună bucată de timp, în domeniul silviculturii, Stepănescu a ales calea administrației publice, în prezent fiind la cel de-al doilea mandat.

În ultima sa declarație de avere din acest an, pe numele său figurează o casă în Timișoara și un autoturism marca Volkswagen. Pe lângă salariul său de primar (aproximativ 62.000 de lei anual), Stepănescu a mai câștigat, în acest an, 16.000 de lei pentru că a fost membru titular în Comitetul Regiunilor și în comisiile de specialitate Bruxelles.

UPDATE: În noaptea de joi spre vineri, după mai multe ore de audieri, Mihai Stepănescu a fost reţinut!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns