Primarul din Sânnicolau Mare, mazilit de colegii din partid. Ce spune Dănuţ Groza

groza

Dănuţ Groza, primarul oraşului Sânnicolau Mare, a fost îndepărtat încă o dată din prima linie a PNL Timiş. Intrat în dizgraţia lui Nicolae Robu, Groza pierduse funcţia de preşedinte a organizaţiei liberale din Sânnicolau Mare încă din primăvară, când a fost desemnată o conducere interimară.

Iată că acum interimatul s-a definitivat, prin organizarea de alegeri. Lider a rămas Avram Stănuşoiu, care va avea ingrata misiune să conducă filiala în oraşul în care primar este chiar fostul preşedinte al organizaţiei.

Citeşte şi: Drăgoi pleacă de la ACS Poli! Favorit să-i ia locul, un personaj arhicunoscut în vestul ţării

Dănuţ Groza susţine că alegerile s-au făcut în spatele uilor închise şi că va contesta acest lucru: „Nimeni din organizaţie nu ştia de aceste alegeri. Nu ne-a comunicat nimeni despre aşa ceva. Noi, grupul priamarilor care ne-am opus domnului Nicolae Robu, nu dorim să plecăm din PNL. Dar, dacă vom fi excluşi din partid, vom vedea pe ce drum o vom lua”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Primarul din Sânnicolau Mare, mazilit de colegii din partid. Ce spune Dănuţ Groza

  1. Cred ca drumul pe care il va lua este Popa Sapca din Timisoara via Curtea de Conturi A cumparat jumatate din Sannicolau Mare imobile terenuri inclusiv in Serbia si Germania D-lor Consilieri trezitiva ca veti infunda puscaria si cu casele secrestate pentru acest primar butoias

  2. curatenia in pnl trebuia sa inceapa de la centru cu gorghiu cu predoiu cu busoi .dar osa vada orban la alegeri . am inteles ca-l asteapta cu mare drag si pe blaga .vai de capulu lor.drumul acestui individ bine hranit este psd sau popa sapca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *