Drăgoi pleacă de la ACS Poli! Potenţialul înlocuitor, un personaj arhicunoscut în vestul ţării

ACS Poli Timişoara va avea un nou preşedinte! Sorin Drăgoi şi-a depus miercuri demisia, însă a afirmat că va rămâne în funcţie până în pauza de iarnă, când Consiliul Director al grupării de pe Bega va numi un înlocuitor.

„Am ajuns la un moment de cumpănă şi aşa cum am adus la cunoştinţă Consiliului Director, în ultima şedinţă din 29 septembrie 2017, îmi depun demisia începând de astăzi, 1 noiembrie, din funcţia de preşedinte al clubului Poli Timişoara.

Voi rămâne provizoriu în funcţie până la întreruperea campionatului, în iarnă, moment până la care membrii Consiliului Director vor desemna o altă persoană în funcţia de preşedinte. Vreau să le mulţumesc membrilor Consiliului Director pentru încrederea acordată, în special domnului primar Nicolae Robu, la propunerea căruia am venit, pentru sprijinul şi implicarea de care a dat dovadă.

Totodată, le mulţumesc celor din staff-ul tehnic, colegilor de la compartimentul administrativ, antrenorilor, jucătorilor şi suporterilor, alături de care am trăit experienţe şi realizări importante: calificarea în semifinalele Cupei României, accederea în finala Cupei Ligii şi evitarea retrogradării, plecând cum bine ştiţi de la un minus de 14 puncte în sezonul trecut.

Las o echipă bună, cu un obiectiv clar, care sunt convins că va fi îndeplinit. Voi rămâne cu sufletul alături de Poli şi voi răspunde oricând prezent provocărilor care vor veni. Un lucru este clar. Poli nu va muri niciodată, iar spiritul ei va dăinui veşnic, aşa cum o face din 1921! Îţi mulţumesc, Poli Timişoara!”, a transmis Sorin Drăgoi prin intermediul site-ului oficial al grupării ACS Poli Timişoara.

Din informaţiile noastre, favorit să-i calce pe urme este Ionuţ Nasleu, un personaj arhicunoscut în întreg vestul ţării.

2 Comments
birlic 02/11/2017
Neslau moment ,buna coliva
Tatar 01/11/2017
MAI,VOI,ASTIA DIN SPORT,CHIAR SUNTETI tampiti???pUNETI IN FUNCTII CHEIE NISTE HAIMANALE POLITICE,NISTE PUPINCURISTI DOBITOCI CARE NU AU ALERGAT IN VIATA LOR NICI 50 DE METRII DUPA...TRAMVAI>???dUPA SALTIMBANCUL ALA DE L;EOdEMAIO VINE ACUM ACEST ZEVZEC DE ...SPALATOR DE VASE DIN POLITICA???sI MAI VRETI REZULTATE!!!!?d-o-b-i-t-o-c-i!!!