Primarul din Recaş anunţă chef mare în 29 iunie 2020! Care e motivul şi unde îşi invită cunoscuţii

primar recas

Va fi mare chef la Recaş, anul viitor, în 29 iunie. Ziua Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel este şi aniversarea primarului Pavel Teodor, dată la care este programată o petrecere de pomină, în cadrul căreia se vor tranşa toate problemele care există în Recaş.

Chiar şi liderul sindical al funcţionarilor publici timişeni, Tiberiu Negrei, a fost invitat la zaiafet, cu toate că primarul îi transmisese anterior că nu mai vrea să-l vadă niciodată. Neînţelegerile dintre cei doi au început după ce primarul a desfiinţat poliţia locală şi a lăsat câţiva oameni fără serviciu.


crima sanandreiCITEȘTE ȘI: Anchetă internă la IPJ Timiș după ce un bărbat a fost tăiat de viu cu drujba – Bărbatul ar fi sunat la 112, polițistul i-ar fi spus să doarmă liniștit (foto)


 

Sprijiniţi de sindicat, poliţiştii au atacat decizia primarului şi a consiliului local în instanţă şi au avut câştig de cauză, decizia fiind definitivă. Liderul sindical a încercat să ia legătura cu primarul, pentru a stabili o întâlnire în care să tranşeze în mod concret noua situaţie ivită.

Iniţial, Pavel Teodor i-a răspuns ironic, făcându-se că nu înţelege ce vrea Tiberiu Negrei:

„Nu sunt vreun membru sau lider din sindicatul dumneavoastră. Nu am avut şi nu voi avea niciodată această distinsă calitate, aşa că nu aş vedea ce să avem noi doi de discutat. Acesta este răspunsul meu, domnule Tiberiu Negrei.

Vă doresc mult succes în continuare! La revedere!”. Negrei a insistat, totuşi, pentru o programare şi răspunsul nu a întârziat. Merită şi acesta a fi reprodus, reacţia primarului fiind de o savoare incontestabilă:

„Vă aştept pentru întâlnirea cu dumneavoastră în 29 iunie 2020, când putem sărbători şi sărbătoarea Sfinţilor Apostoli… Petru şi Pavel, la Cramele Recaş! Vă aştept!”.

Asta se întâmpla în 7 martie, deci cu un an şi trei luni înainte de marea petrecere, fapt ce ne arată că invitaţiile se fac cu mult timp înainte, ca la nunţile din lumea mondenă.

În acelaşi timp, la Primăria Recaş s-a produs o coincidenţă fantastică: 63 de angajaţi au decis să renunţe, toţi în aceeaşi zi, la calitatea de sindicalişti, luând cu asalt biroul juridic al instituţiei!

Desigur, a fost un gest făcut de bună-voie, pentru că e greu de presupus că primarul ar fi avut vreun amestec, atâta vreme cât el este ocupat cu petrecerea de anul viitor. La mulţi ani, încă de pe acum, domnule primar!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Primarul din Recaş anunţă chef mare în 29 iunie 2020! Care e motivul şi unde îşi invită cunoscuţii

  1. Acest primar de o nesimțire fără margini și cu un caracter infect sper ca nu mult timp să mai pateze imaginea acestui oraș și a unor societatii respectate la nivel national și mondial.De fapt vorba aceea”dai prostului putere….se potriveste pentru unele persoane cînd ajung in anumite funcții.

  2. Într-adevăr, o stire foarte interesanta , ar trebui si un ziar național , sa zicem ,, Adevărul,, , sa o dea neaparat , sa stie toți românii.

  3. Un primar penal și cu multe probleme in justiție cu afaceri murdare pe bani din Bugetul local și cu un comportament sub orice critica,asta îl caracterizează pe acest muritor de rind care nu intelege că această funcție îl obligă să reprezinte o comunitate cu multi locuitori foarte onești, împliniri profesional, respectați și cu bun simț, pe care el nu le are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *