Anchetă internă la IPJ Timiș după ce un bărbat a fost tăiat de viu cu drujba – Bărbatul ar fi sunat la 112, polițistul i-ar fi spus să doarmă liniștit (foto)

crima sanandrei

Este anchetă internă la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș după oribila crimă de la Sânandrei. La finele lunii ianuarie, Doru Sebastian Munteanu a tăiat cu drujba ușa casei în care locuia Mihai Laiu și l-a tăiat pe bărbat de viu.

CITEȘTE ȘI: Caz misterios: locuitorii unui sat găsesc bani în cutiile poştale

Conform informațiilor furnizate de anchetatori, cei doi s-ar fi certat de la o mașină pe care victima i-ar fi vândut-o autorului faptei. Nemulțumit că vechiulul are defecțiuni, Munteanu l-a somat de mai multe ori pe Laiu să îi restituie banii, însă victima a refuzat, astfel că păgubitul a luat legea în propriile mâini și a decis să îl ucidă pe bărbat.

Operațiunea nu a fost însă una rapidă, ținând cont de faptul că Munteanu a tăiat cu drujba ușa casei în care locuia victima. Îngrozit, Mihai Laiu ar fi cerut ajutor la 112.

În prezent, la IPJ Timiș se desfășoară o anchetă privind modul în care s-a intervenit în acest caz. Surse judiciare au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.ro, că bărbatul a sunat la 112, iar apelul lui a fost redirecționat spre un polițist.

Omul legii i-ar fi spus victimei să se ducă la somn pentru că sunetul de drujbă se aude de la vecini. Câteva zeci de minute mai târziu, bărbatul a murit în cel mai oribil mod cu putință, fiind tăiat de viu. Agresorul nu s-a oprit aici, ci i-a urmărit întreaga familie pentru a o ucide.

Aceleași surse susțin că polițistul care i-ar fi spus victimei să doarmă ar urma să fie mutat disciplinar de la 112, de altfel aceasta fiind unica sancțiune cu care s-ar putea alege.

IPJ Timiș a confirmat pentru ȘTIRIPESURSE existența unei anchete interne pe această speță, fără a da însă detalii privind informațiile pe care le-am obținut de la surse judiciare. Instituția susține că ancheta este în curs, astfel că nu poate furniza detalii privind cercetările.

În 21 februarie a.c., conducerea I. P. J Timiș a declanșat cercetarea prealabilă față de polițist, totodată, fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, cu privire la săvârșirea infracțiunii de neglijență în serviciu, de către polițist.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *