Caz misterios: locuitorii unui sat găsesc bani în cutiile poştale

bani cutie postala spania

Locuitorii unui sat din nordul Spaniei, Villarramiel, găsesc bani în cutiile poştale. Până acum, cel puţin 20 de oameni au descoperit, în corespondenţă, plicuri cu 50, 70 sau 100 de euro.

Nimeni nu ştie de unde vin acești bani. Însă beneficiarii au, în general, nevoie de ajutor. Printre ei este o văduvă care creşte singură un copil şi mai mulţi bătrâni.

Sunt şi localnici care mărturisesc că au devenit suspicioşi şi s-au dus la bancă sau la secţia de poliţie pentru a verifica dacă bancnotele sunt reale și au aflat astfel că nu este vorba de nicio înşelătorie, conform digi24.ro.

“Suntem cu toţii perplecşi şi în expectativă, pentru că nu ştim nici de unde provin aceşti bani, nici cine este donatorul”, a explicat primarul localităţii, Nuria Simon.

În timp ce unii locuitori au primit banii într-un simplu plic maro, alţii au avut parte de un tratament mai special, primind plicuri pe care le era scris numele, adresa sau chiar expresii precum “Regina casei”, alături de o inimioară.

Printre cei care au primit valorosul plic se numără o văduvă care trăieşte împreună cu fiul său celibatar, familii cu copii mici, sau cupluri de bătrâni, a povestit Nuria Simon.

Unii, mai suspicioşi, s-au dus la bancă sau la secţia de poliţie pentru a verifica dacă bancnotele sunt reale și au aflat astfel că nu au fost înşelaţi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Caz misterios: locuitorii unui sat găsesc bani în cutiile poştale

  1. Sunt si eu curios: cei care au primit bani s-au dus la banca sau la politie sa verifice daca nu cumva sunt falsi? Caci nu se precizeaza in articol decat de doua ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *