#şî Timișoara!

protest autostrazi

Români și firme din întreaga țară, dar și români din străinătate și-au întrerupt activitatea vineri, la ora 15, timp de 15 minute. Campania „România vrea autostrăzi”, care a îndemnat la 15 minute de grevă generală, a crescut de la zi la zi și a cuprins companii, primari, oameni de afaceri, școli, asociații, sindicate, magazine și ONG-uri. Ideea i-a aparținut antreprenorului sucevean Ștefan Mandachi.

El a construit, în mod simbolic, primul și singurul metru de autostradă din Moldova, pentru care a cheltuit 4.500 de euro și care a fost inaugurat în timpul protestului de 15 minute. Însuși președintele României, Klaus Iohannis, s-a alăturat protestului.

La protest au participat și numeroase firme din Timiș, organizații și simplii cetățeni aflați în trafic, circulația fiind blocată în Piața Mărăști și pe Calea Șagului.

sieu 1

La mai multe magazine și restaurante clienții nu au fost serviți timp de un sfert de oră. Primarul Nicolae Robu, care s-a deplasat, vineri, la București, s-a oprit din drum pe șosea pentru a se alătura mișcării „șîeu”.

Foto: Facebook / Info Trafic Jud. Timiş, OAR Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *