Primarul din Moşniţa Nouă, „executat” prin audit. Comuna a rămas fără buget

Una dintre cele mai atractive comune din judeţul Timiş a rămas fără buget. Astfel, cel mai important proiect al începutului de an din Moşniţa Nouă nu a fost aprobat, marţi, de consiliul local, fapt pentru care a fost reprogramat pentru miercuri.

Dintre cei 15 consilieri, doar nouă au fost prezenţi la şedinţa plenului şi doar şapte au votat bugetul. Cum erau nevoie de cel puţin opt voturi, proiectul a picat.

Interesant este că au lipsit chiar şi doi consilieri PNL, cu toate că primarul localităţii, Florin Bucur, este liberal şi avea nevoie ca de aer de voturile aleşilor locali.

Nu s-a mai întâmplat aşa ceva până acum. Mereu aveam cel puţin zece voturi, uneori era chiar unanimitate. Acum, trecem prin această situaţie deoarece este an electoral”, a declarat primarul Florin Bucur.

CITEŞTE ŞI: Fii trendy – Topul celor mai utile genți pentru mămici

El motivează absenţa colegilor de partid printr-un caz de boală şi altul de realizarea unui audit, care nu suporta amânare. Cu toate acestea, Bucur rămne optimist şi mizează pe prezenţa cât mai multor consilieri la votul de miercuri, sperând într-un deznodământ fericit:

Trebuie să înţeleagă cu toţii că nu este important cine va fi primar, ci contează mai mult ca lucrurile să meargă bine în comună”, a conchis Bucur.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns