Un bărbat atacat de șarpe și-a mușcat soția, ca să poată muri împreună

Un bărbat din India care a fost atacat și mușcat de un șarpe veninos și-a mușcat, la rândul său, soția de mână ca să moară împreună.

Potrivit agenției de presă Mediafax, indianul, pe numele său Shankar Rai, a fost mușcat de reptilă în somn, în casa lui din districtul Samastipur.

În dimineața următoare, când a văzut că starea i s-a înrăutăţit, i-a spus soţiei sale, Amiri Devi, că ultima lui dorinţă este să moară împreună şi a mușcat-o de încheietura mâinii.

Medicii i-au găsit pe cei doi soţi inconştienţi, dar au reuşit să intervină la timp pentru a salva viaţa femeii.

„Mi-a spus că mă iubeşte prea mult şi că vrea să murim împreună, apoi mi-a luat încheietura şi m-a muşcat. I-am dat voie”, a spus femeia.

Bărbatul nu a supraviețuit. „Femeia a putut fi salvată deoarece a început la timp tratamentul. Acum este în siguranţă”, au spus medicii potrivit site-ului de știri.

În anul 2017, peste 1.000 de persoane au murit din cauza muşcăturilor de şarpe, în India. Cei mai comuni şerpi veninoşi din statul asiatic sunt kraitul, cobra indiană, vipera şi echisul. De asemenea, între 70% şi 80% dintre persoanele muşcate de şerpi în India mor înainte să ajungă la un medic.

 

ebihoreanul


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns