Primarii timișeni din spatele senatoarei Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, senator de Timiş, va conduce interimar PNL Argeș

Desemnarea Alinei Gorghiu drept cap de listă al PNL Timiș pentru lista de la senat continuă să stârnească multe controverse.

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a oferit explicațiile acestei nominalizări, susținând că, dincolo de toate speculațiile,  a primat democrația din partid.

Concret, pe lângă faptul că Alina Gorghiu este un om politic cu influență, a constatat sprijinul multor colegi din partid, îndeosebi al unor primari, care au arătat că au fost ajutați în ultimii patru ani ani de Alina Gorghiu din postura parlamentară.

CITEŞTE ŞI: Nelu, un român fără adăpost din Franța, a primit o casă și un loc de muncă după ce și-a donat toți banii pentru victimele furtunii Alex

”Peste un sfert dintre primari s-au ridicat în picioare și au spus că au primit sprijin din partea doamnei senatoare, sprijin pentru comunitățile lor. Într-adevăr, eu am militat să nu mai fie parașutați politicieni de la București, dar menirea mea este să  asigur o competiție deschisă, corectă, nu  să vin cu îngrădiri. Tocmai de aceea m-am luptat cu vechea conducere ca să instaurez democrația în partid”, a declarat Alin Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Primarii timișeni din spatele senatoarei Alina Gorghiu

  1. Au sa ramina profund mirati ca la aceste alegeri locale PNL nu va fi votat la Senat si Deputati,tocmai din prostia lor,au pus iar si iar oameni de la centru care habar nau de Timis,eee acum o primiti cum o meritati.

  2. nu credea că esti si prost băi nica .De ce ?penntru că tu ne crzi pe noi prosti. te asigur că nu sîntem si o să vezi la alegeri.

  3. Să-mi fie cu iertare, dar eu n-am prea înțeles, poate mă lămuriți voi, doamna din imagine este parașutată sau doar parașută ?

Lasă un răspuns