Primarii timișeni din spatele senatoarei Alina Gorghiu

Desemnarea Alinei Gorghiu drept cap de listă al PNL Timiș pentru lista de la senat continuă să stârnească multe controverse.

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, a oferit explicațiile acestei nominalizări, susținând că, dincolo de toate speculațiile,  a primat democrația din partid.

Concret, pe lângă faptul că Alina Gorghiu este un om politic cu influență, a constatat sprijinul multor colegi din partid, îndeosebi al unor primari, care au arătat că au fost ajutați în ultimii patru ani ani de Alina Gorghiu din postura parlamentară.

CITEŞTE ŞI: Nelu, un român fără adăpost din Franța, a primit o casă și un loc de muncă după ce și-a donat toți banii pentru victimele furtunii Alex

”Peste un sfert dintre primari s-au ridicat în picioare și au spus că au primit sprijin din partea doamnei senatoare, sprijin pentru comunitățile lor. Într-adevăr, eu am militat să nu mai fie parașutați politicieni de la București, dar menirea mea este să  asigur o competiție deschisă, corectă, nu  să vin cu îngrădiri. Tocmai de aceea m-am luptat cu vechea conducere ca să instaurez democrația în partid”, a declarat Alin Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

7 Comments
Mishu 18 octombrie 2020
Să-mi fie cu iertare, dar eu n-am prea înțeles, poate mă lămuriți voi, doamna din imagine este parașutată sau doar parașută ?
pion 17 octombrie 2020
dati-va jos din spatele lui Alinuta ,preamarilor .Daca aveti barbatie cum va credeti,incercati prin fata pe portita...,,nu pe la spate.
fara nume 17 octombrie 2020
Felicitari ghiocel trandafir poanta ,ai punctat tot ,nimic de adaugat doar succes la noile alegeri !
ghiocel trandafir poanta 17 octombrie 2020
nu credea că esti si prost băi nica .De ce ?penntru că tu ne crzi pe noi prosti. te asigur că nu sîntem si o să vezi la alegeri.
Votant 17 octombrie 2020
Au sa ramina profund mirati ca la aceste alegeri locale PNL nu va fi votat la Senat si Deputati,tocmai din prostia lor,au pus iar si iar oameni de la centru care habar nau de Timis,eee acum o primiti cum o meritati.
schnapps 16 octombrie 2020
alinutz de dudesti defileaza cu alinutza de tecuci, ai inceput bine
banatin 16 octombrie 2020
Bleaaaxx !!!