Primarii și simpatizanții PSD ies în stradă în orașul lui Grindeanu, pentru susținerea Guvernului!

Sorin Grindeanu semnează vineri contractul pentru infrastructura feroviară Caransebeș-Lugoj

Social-democrații din zona Caransebeșului se adună astăzi în fața Catedralei municipale într-o manifestație de susținere pentru Guvernul lui Sorin Grindeanu.

Membrii și simpatizanții PSD sunt așteptați astăzi, de la ora 17.00, în centrul orașului natal al premierului pentru a da un exemplu de susținere și pentru a reaminti milioanelor de oameni care au votat PSD la alegerile din vara anului trecut că Guvernul trebuie lăsat să-și pună în practică planul de guvernare. Mișcarea de astăzi nu este asumată de organizația PSD Caransebeș, nici de către cea județeană, însă pe pagina de Facebook a PSD și a mai multor membri marcanți ai partidului este lansată invitația de a participa la această mișcare.

Acțiunea de astăzi ar fi inițiată de mai mulți primari PSD. Edilii pesediști din zona Caransebeșului au confirmat neoficial prezența în centrul civic, dar alături de aceștia sunt anunțați și edili din alte localități ale județului, însoțiți de membri de partid și oameni din comunitățile lor, nemulțumiți de tensiunile din ultima vreme. În plus, primarii PSD se arată de-a dreptul revoltați de faptul că președintele Johannis ar bloca nejustificat bugetul pe 2017, ceea ce pune în mare dificultate fiecare administrație publică locală.

Până la această oră, la Primăria Caransebeș nu a fost depusă nicio cerere de autorizare a vreunui protest, așa cum s-a întâmplat în cazul manifestațiilor de la începutul lunii.

expressdebanat.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Primarii și simpatizanții PSD ies în stradă în orașul lui Grindeanu, pentru susținerea Guvernului!

  1. Foarte bine ,trbuie pus la punct acest presedinte infractor cu sotia lui falsificatoare de acte,trebuie aratat ca si noi suntem multi chiar mai multi decit romani lui ,si noi am si votat si ii cerem sa ne respecte dreptul ,altfel nu respectam nici noi votul pe care l-a primit el in 2014,o sa-i cerem demisia sau cerem sa fie demis pentruca motive sunt suficiente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *