Vine, vine… Mărțișorul

martisoare

Primăria Timișoara a început eliberarea autorizațiilor pentru vânzarea mărțișoarelor și a felicitărilor, care vor putea fi cumpărate din 26 de locuri din oraș în perioada 24 februarie – 2 martie.

În Piaţa Victoriei vor avea prioritate comercianţii cu buletin de Timişoara. Se vor excepta de la regulă studenţii /elevii care urmează studii la instituţii de învăţământ de pe raza municipiului.

Solicitanţii vor prezenta atât o fotocopie a standului pe care urmează să expună produsele spre comercializare, cât şi una a produselor comercializate.

Pe amplasamentele situate pe tronsonul din imediata apropiere a Operei, pe porțiunea dintre McDonald’s și strada Nikolaus Lenau, produsele comercializatre vor fi expuse doar pe stand de expunere vertical, fiind interzisă vânzarea de pe mese.

Repartizarea locurilor din Piaţa Victoriei se va face în funcţie de numărul de înregistrare, specificitatea produselor, cât şi estetica standurilor. Este interzisă amplasarea de corturi şi alte contrucţii provizorii, cu excepţia umbrelelor de culoare alb/crem, fără reclamă şi doar în caz de timp nefavorabil.

Salubrizarea permanentă a amplasamentului ocupat este obligatorie, încălcarea acestei prevederi ducând la retragerea avizului eliberat de autoritatea locală a municipiului Timişoara.

Cedarea dreptului de folosinţă a amplasamentului ocupat în Piaţa Victoriei de către un locatar al municipiului Timişoara unuia cu domiciliul extraurban duce la retragerea avizului şi sancţionarea contravenţională a faptei. Suprafaţa unui amplasament este de maximum doi metri pătrați, iar fiecare comerciant poate ocupa un singur amplasament.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *