Pași finali la bucata de autostradă Lugoj – Deva

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, în aceste zile, comisia de inspecție tehnică constituită pentru obiectivul „Autostrada Lugoj – Deva, Lot 2, km 27+620 – km 56+220”, realizează inspecția lucrărilor executate pe Lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva, pe sectoarele A, B, C și nodul rutier de la Margina.

În perioada 2-6 februarie, comisia de recepție a inspectat stadiul lucrărilor, a solicitat clarificări la anumite aspecte de natură tehnică și a propus decalarea recepției până după clarificarea acestora.

În funcție de modul în care au fost rezolvate punctele semnalate, CNAIR va informa cu privire la decizia comisiei, fiind posibil ca porțiunea de autostradă să fie inaugurată chiar în această săptămână.

Lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva este construit de o asociere de firme italiene, iar valoarea totală a contractului este de 562.730.583 de lei fără TVA, din care 478.320.996 de lei (85 la sută) provin din fondurile de coeziune ale Uniunii Europene, iar 84.409.587 de lei (15 la sută) de la guvernul României.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.