„Primarii merită salarii mai mari”, consideră Nicolae Bitea, liderul consilierilor judeţeni liberali

bitea1

Nicolae Bitea, liderul consilierilor judeţeni liberali, susţine total majorarea salariilor primarilor şi ale funcţionarilor publici: „E timpul să ne debarasăm de populism şi să privim lucrurile realist, în profunzimea lor.

O administraţie publică care să poată performa, să atragă fonduri europene şi să se adapteze permanent nevoilor tot mai diversificate ale cetăţenilor nu se poate face fără a avea un personal motivat şi mulţumit.

De aceea, rezoluţia adoptată de Liga Aleşilor Locali ai PNL privind majorarea salariilor este mai mult decât binevenită, ea răspunde, de fapt, necesităţilor zilei.

Mărirea salariilor salariilor primarilor ar fi o decizie corectă, pentru că actualele îndemnizaţii sunt absolut derizorii.

Nu poţi să-l responsabilizezi pe un primar şi să-i pretinzi să reformeze din temelii administraţia locală atâta vreme cât el este plătit indecent.

Tot la fel, este aproape imposibil ca un funcţionar public cu un salariu la limita sărăciei să aibă motivaţia necesară pentru a putea performa.

E nevoie de salarii mai mari atât pentru primari, cât şi pentru funcţionarii publici. Sper ca rezoluţia PNL să se concretizeze cât mai repede”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *