Primăria Timişoara a pierdut procesul cu Curtea de Conturi

Curtea de Apel a respins, miercuri, recursul formulat de municipalitatea timişoreană împotriva raportului întocmit de Curtea de Conturi, care a solicitat înapoierea a peste 35 de milioane de lei, bani consideraţi a fi plătiţi în mod ilegal pentru finanţarea grupărilor ACS Poli Timişoara, BC Timişoara, HC Politehnica Timişoara şi Timişoara Saracens.

„Se respinge recursul formulat de reclamanţii recurenţi Municipiul Timişoara prin primar, primarul municipiului Timişoara, Consiliul Local al municipiului Timişoara, Robu Nicolae, împotriva sentinţei civile nr.2/05.01.2017 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosar nr.1661/30/2016 în contradictoriu cu pârâţii intimaţi Curtea de Conturi – Camera de Conturi a Judeţului Timiş, Curtea de Conturi a României. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Definitivă”, se arată în sentinţa Curţii de Apel.

Vă reamintim că, în vara anului 2015, Camera de Conturi Timiş a emis un raport conform căruia finanţarea cluburilor sportive organizate sub formă de asociaţii având printre membrii fondatori Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş în perioada 2012-2015 s-a făcut cu încălcarea prevederilor legale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.