Calificare chinuită, dar meritată: BC SCM Timişoara – SCMU Craiova 103-105

„Leii” din Banat au fost la un pas să dea cu piciorul avantajului de şase lungimi (82-76) luat în manşa inaugurală din primul tur al Cupei României, înclinându-se aseară, la sala „Constantin Jude”, scor 103-105, în faţa celor de la SCMU Craiova.

Oaspeţii au surprins în sfertul al treilea, când au reuşit mai multe aruncări de trei puncte ce le-au permis să intre în avantaj şi chiar să se distanţeze îngrijorător de mult pe tabelă pentru baschetbaliştii alb-violeţi. Ivan Siriscevici, fost jucător al grupării BC Timişoara, a fost principala „armă” a oltenilor, el încheind cu 38 de puncte, 18 dintre acestea venind în urma unor aruncări din spatele semicercului.

Marcatorii BCT-ului au fost Mladen Jeremici (26p), Jordan Burdgess (16p), Octavian Popa Calotă (14p), Adrian Diaz (13p), Igor Mijajlovici (12p), Milos Komatina (12p), Ionuţ Drăguşin (9p) şi Lucas Tohătan (1p). Antrenorul Tudor Costescu a început confruntarea de aseară în alcătuirea Tohătan, Jeremici, Burdgess, Komatina, Drăguşin.

Una peste alta, bănăţenii s-au calificat pe merit mai departe, având un plus faţă de adversarii din Bănie într-un început de sezon în care toate echipele mai au de făcut reglaje pentru meciurile mai tari ce vor urma.

0 Comments

No Comment.